Gezonde voeding en een gezond lichaam

Mijn naam is Lindy van Lijssel. Zo ver als mijn herinnering gaat heb ik altijd een fascinatie voor gezondheid gehad. En dan met name hoe ik andere mensen zo goed mogelijk kan ondersteunen in het proces naar de gezondere versie van zichzelf.

In 2015 maakte ik een start met buiten-trainingen. Later ontwikkelde dit zich in een ‘healthcentre' met orthomoleculair advies, lab- en bloedonderzoek, personal training, een praktijkruimte met kwalitatieve supplementen en alle producten om een gezonde levensstijl te ontwikkelen.

Onze kinderen een streepje voor

Na mijn zwangerschap merkte ik dat mama’s de doelgroep was die ik het liefst begeleidt. Wij kunnen er voor zorgen dat onze kinderen een streepje voor hebben op het gebied van gezondheid en dit dragen zij ook weer door aan onze volgende generaties.


Kortom de gezondheid begint bij jou als mama. Hoe ?
Dat leer je in een van onze programma’s die aansluit bij jouw periode als mama (to be).

Lees verder

Personal training

Eén van de meest directe manieren om je fitter en gelukkiger te voelen, is goed voor jezelf zorgen. Dit begint bij een gezonde levensstijl en in dit geval personal training.

 

Het tegemoet komen aan je fysieke behoeften is immers vaak de eerste stap op weg naar een groter gevoel van het fit zijn. Maar hoe drukker we zijn, hoe moeilijker we het vinden om de tijd te nemen om goed te eten, regelmatig te bewegen en op tijd naar bed te gaan.

Lees verder
maak een keuze